Telecí demi-glace
Silný vývar z telecích kostí, zeleninového základu a červeného vína, s nádechem divokého koření, to je náš demi-glace, který nemůže chybět v žádné dobré kuchyni.
Kategorie: | Omáčky |
---|---|
Obsah: | 120 g |
Složení: | Vývar z kostí, zeleninový základ ( cibule, rajčata, celer, řepíkatý celer, petržel) červené víno, pitná voda, siřičitany, divoké koření, sůl |
Výroba našeho telecího demi-glace je velmi časově náročná a celkově trvá několik desítek hodin. Kosti telecího masa velmi zvolna a dlouho vaříme tak, aby uvolnily do vývaru veškerou svou chuťovou sílu. Zeleninový základ a červené víno postupně obohacují vývar o jedinečnou paletu chutí. Postupným svařením vznikne hustá a silná šťáva, která se výborně hodí jako základ pro rozmanité pokrmy a omáčky.
Náš demi-glace je synonymem pro dokonalý chuťový zážitek, který propojuje sílu vývaru z kostí s plností a jemností červeného vína a bohatou chutí zeleninového základu. Vaše pokrmy díky němu získají nezapomenutelnou chuť a z vás udělají mistra kulinářského umění.
Demi-glace je také základem pro naši pepřovou a lanýžovou omáčku, které povyšují chuť základního demi-glace na novou úroveň a jsou výbornou přílohou ke steakům a grilovaným masům.
Výživové hodnoty na 100 g: Energie 1050 kJ / 250 kcal, Tuky 10 g, z toho mastné kyseliny 10 g, Sacharidy 30 g, z toho cukry 4 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.